PERANTI ANTI ROKOK NCIG EDISI BIRU KINI DIPASARAN


PERANTI ANTI ROKOK NCIG EDISI WARNA BIRU KINI DIPASARAN | Ramai antara kawan-kawan patik yang berniat untuk berhenti merokok tapi tidak tahu bagaimana untuk mencari solusi atau alternatif bagi niat mereka ini. Bagi korang yang pernah terbaca penulisan patik berkenaan peranti anti rokok NCIG [DISINI] dan [DISINI], ini adalah langkah alternatif bagi perokok diluar sana yang berniat untuk berhenti merokok. 


Untuk pengetahuan korang, sebelum ini patik telah kongsikan dimana peranti NCIG ini telah membantu ramai perokok diluar sana untuk berhenti merokok dengan cara yang bergaya. Kenapa bergaya? Korang boleh lihat sendiri bentuk peranti NCIG ini sendiri yang sangat eksklusif sekali. 


Seperti yang korang perhatikan, peranti NCIG ditangan patik ini adalah edisi berwarna hitam ini memang nampak mewah. Dengan bentuknya yang sangat kecil dan sangat Untuk makluman korang, mereka telah mengeluarkan beberapa warna yang lebih eksklusif seperti merah dan terbaru mereka telah menggeluarkan warna yang lebih indah iaitu warna biru. 


Semenjak Jun 2019 lalu, peranti NCIG Edisi Biru ini telah terjual sebanyak 16,000 uniut dalam masa 2 minggu. Memang sangat teruja bagi mereka yang mengenali peranti NCIG ini. Apa yang patik maklum daripada Shariffuddin Bujang, pihaknya menerima maklum balas yang luar biasa daripada pengguna NCIG yang kini selesa menggunakan peranti ini sebagai salah satu alternatif untuk berhenti merokok.

“Kami amat berbesar hati apabila jenama NCIG semakin dikenali ramai terutama generasi muda yang kini berjaya mengubah gaya hidup mereka dengan NCIG. Malah ramai juga rakan selebriti yang menggunakan produk ini dan menyukai perisa yang kami perkenalkan. Kami percaya kejayaan NCIG Blue Edition ini adalah bukti semakin ramai rakyat Malaysia ingin mengubah gaya hidup mereka sekali gus menjadi pengikut setia kami," kata Pengasas NCIG.


Dengan pengeluaran NCIG Edisi Biru ini ianya sedikit sebanyak boleh membantu menarik perokok diluar sana berhenti merokok dengan pilihan yang korang suka samada warna hitam, merah dan terbaru berwarna biru. 


Bagi korang yang ingin mendapatkan NCIG Edisi Biru, anda boleh ke cawangan pertama NCIG yang terletak di Desa Sri Hartamas atau korang boleh dapat informasi seperti berikut:>> WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM <<


Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN