PRODUK WANGIAN AFY HANIFF D'MENC FABRIC & AIR FRESHENER YANG BERWAJAH BARU

PRODUK WANGIAN AFY HANIFF D'MENC FABRIC & AIR FRESHENER YANG BERWAJAH BARU

PRODUK WANGIAN AFY HANIFF D'MENC FABRIC & AIR FRESHENER YANG BERWAJAH BARU | Minggu terakhir sebelum munculnya Hari Raya, patik yakin korang mesti tengah semua sakan sibuk dengan aktiviti mengemas rumah bukan? Maklumlah walaupun tiada yang baru dekat rumah korang, tapi suasana "baru" sedikit sebanyak disuntik menjelang hari raya.

Macam patik juga, tiada perabut baru dan sebagainya. Cuma tahun ni patik diberi kelebihan rezeki untuk membuat langsir baru dekat rumah patik. Maklumlah sejak mak patik meninggal dunia, lame rasanya tiada langsir baru dekat rumah. Jadilah sebagai memeriahkan dan sekaligus menggantikan langsir yang sangat lama tergantung.

Bagi korang yang tidak menggantikan apa yang baru, ni patik nak cadangkan korang untuk dapatkan produk wangian Afy Haniff D'menc Fabric & Air Freshener bagi menggantikan produk wangian yang ada dekat rumah korang. Patik pun kawan-kawan yang cadangkan dekat patik untuk cuba produk wangian ini.

Sebenarnya produk Afy Haniff ni sudah banyak dipasaran antaranya produk yang membantu menghalau lipas, tikus, lalat yang memberi haruman serai wangi memang sangat best ! Korang boleh baca [DISINI].

PENYEGAR FABRIK AFY HANIFF D'MENC 

PENYEGAR FABRIK AFY HANIFF D'MENC

Sebenarnya Penyegar Fabrik Afy Haniff D'menc ini telah ditambah baik dengan menaiktaraf wajah dengan menjadikan ianya lebih ekslutif dan tampak menarik. Patik dah dapatkan kesemua 4 wangian yang memang tidak rugi untuk korang sama miliki yeee. 

PENYEGAR FABRIK AFY HANIFF D'MENC

4 rangkaian Penyegar Fabrik D'Menc yang patik maksudkan adalah:

 • Lavender
 • Vanilla
 • Lemon Tree
 • Strawberry

PENYEGAR FABRIK AFY HANIFF D'MENC

Apa yang menariknya tentang Penyegar Fabrik D'Menc ini, meh sini patik senaraikan:

 1. Menggunakan teknologi molodour counteractant dimana teknologi ini dapat membantu menghapuskan bau kurang enak dan menjadikan ruang semburan berbau wangi.
 2. Bau yang menyegarkan 
 3. Tidak meninggalkan kesan semburan pada fabrik
 4. Membunuh 99.9% bakteria pada fabrik
 5. Sesuai pada langsir, sofa, kasut, carpet dan cadar

PENYEGAR FABRIK AFY HANIFF D'MENC

PENYEGAR UDARA AFY HANIFF D'MENC

PENYEGAR UDARA AFY HANIFF D'MENC

Kalau dah fabrik rumah korang jadi wangi, apa kata korang tambah pula kewangian ini dengan Penyegar Udara Afy Haniff D'menc yang terdiri daripada 8 jenis wangian. Apa yang menarik terhadap penyegar udara ini adalah:

 1. Terdapat 4 bauan daripada bungaan & 4 wangian daripada buah-buahan. 
 2. Bau bungaan - Lavender, Pandan Leaves, Autumn & Vanilla
 3. Bau buah-buahan - Tutty Fruity, Green Apple, Sparkling Lemon & Honey Dew
 4. Sesuai digunakan didalam kereta, almari, rumah
 5. Wangian yang selamat untuk dihidu

PENYEGAR UDARA AFY HANIFF D'MENC
PENYEGAR UDARA AFY HANIFF D'MENC

Cara nak guna dia pun senang jeee. Buka penutup didalam dan kemudian tonggeng selama 2-3 saat dan sedia untuk mengharumkan rumah korang. Cemtuu !

PENYEGAR UDARA AFY HANIFF D'MENC

Jadi apa tunggu lagi, jom dapatkan produk wangian terbaru dari Afy Haniff ni haaa dengan segera. Nanti masa raya rumah korang sah-sah bau dengan haruman yang segar. Korang boleh dapatkan rangkaian produk mereka ini di Giant, Tesco atau Aeon Big atau pun secara online. Semuanya mudah sekarang ni haaa. 

>> LAZADA | SHOPEE | 11STREET | EZBUY <<


Secara jujurnya patik sudah menggunakan beberapa wangian dan memang terbaik dan sekiranya korang masih ingin lebih informasi lebih lanjut berkenaan produk Afy Haniff ni haaa, korang boleh ke laman web atau ke media sosial mereka. 

>> WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM <<


Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN