JUTAAN TIKET KAPAL TERBANG VIETJET DIJUAL PADA HARGA SEMURAH RM0


JUTAAN TIKET KAPAL TERBANG VIETJET DIJUAL PADA HARGA SEMURAH RM0 | Patik yakin korang diluar sana, bila muncul jeee promosi jualan tiket kapal terbang murah, korang akan berebut demi memastikan lokasi yang korang ingin lawati tu akan menjadi kenyataan.


PROMOSI TIKET PADA HARGA RM0 UNTUK SEMUA DESTINASI DOMESTIK DAN ANTARABANGSA

Ni haaa patik nak kongsikan dengan korang yang mana syarikat penerbangan Vietjet sedang mengadakan promosi dengan menawarkan jutaan tiket semurah RM0 bermula 22-24 Oktober 2019 untuk laluan domestik dan juga antarabangsa.

Bersempena promosi jualan akhir tahun, korang boleh rebut peluang untuk mendapatkan tiket yang murah pada jam 1.00 - 3.00 petang (waktu Malaysia) sepanjang 22-24 Oktober 2019 dimana korang boleh ke laluan antarabangsa antara Vietnam dan Malaysia, Jepun, Korea Selatan, Taiwan, Hong Kong, India, Indonesia, Thailand, Singapura, Myanmar, Kemboja dan laluan domestik di Vietnam serta semua laluan yang dikendalikan oleh Thai Vietjet.


Promosi ini hanya membenarkan penerbangan bermula pada 23 November 2019 sehingga 30 June 2020 sahaja. Dengan penerbangan harian dengan Vietjet dari Kuala Lumpur ke Ho Chi Minh City, terutamanya pada musim perayaan ini bagi meraikan kegembiraan perayaan yang meriah di seluruh Asia, adalah lebih banyak alasan mengapa anda perlu terbang ke Vietnam dan mengambil penerbangan bersambung untuk meneroka negara yang berbeza dengan harga yang berpatutan.

Nampak menarik promosi yang mereka lakukan bukan?


Semua tiket promosi boleh didapati menerusi saluran jualan dalam talian syarikat penerbangan ini iaitu :

Website : www.vietjetair.com
Aplikasi telefon pintar : https://m.vietjetair.com
Facebook : https://www.facebook.com/VietjetMalaysia (cuma klik butang “Booking”).


INFORMASI MENGENAI VIETJET

Vietjet adalah syarikat penerbangan pertama di Vietnam untuk beroperasi sebagai syarikat penerbangan baru yang menawarkan penjimatan kos yang fleksibel tambang tiket dan pelbagai perkhidmatan untuk memenuhi permintaan pelanggan. 

Ia bukan sahaja menyediakan pengangkutan perkhidmatan tetapi juga menggunakan teknologi e-dagang terkini untuk menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan untuk pengguna. Vietjet adalah ahli sepenuhnya dari Persatuan Pengangkutan Udara Antarabangsa (IATA) dengan sijil Audit Keselamatan Operasi IATA (IOSA). 

Vietjet dinamakan "Best Ultra Low Cost Air 2018 - 2019" dan dianugerahkan kedudukan tertinggi untuk keselamatan dengan 7 bintang 2018 dan 2019 oleh laman web keselamatan dan produk penilaian dunia, AirlineRatings.com. The syarikat penerbangan juga telah disenaraikan sebagai salah satu daripada 50 syarikat penerbangan terbaik dunia untuk pembiayaan yang sihat dan operasi oleh Journal Airfinance pada 2018.

Pada masa ini, Vietjet beroperasi sekitar 400 penerbangan setiap hari, membawa lebih daripada 80 juta penumpang ke tarikh, dengan 116 laluan meliputi destinasi di seluruh Vietnam dan destinasi antarabangsa seperti Jepun, Hong Kong, Singapura, Korea Selatan, Taiwan, tanah besar China, Thailand, Myanmar, Malaysia, Indonesia dan Kemboja.


Comments

  1. bolehlah ko belanja aku kan? kan? kan?

    ReplyDelete
  2. murahnyerrrrr... jap paking bag jap.... kalau cheras ke bukit bintang Rm0 gak ke? tanyer je hekhek

    ReplyDelete
  3. Omg! Nasib baik sempat baca blog ni. Kena booking cepat ni. Bestnya!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN