PRODUK HOONEY MOMMY BANTU LEGAKAN DEMAM, BATUK DAN SELESAMA BAYI

PRODUK HOONEY MOMMY BANTU LEGAKAN DEMAM, BATUK DAN SELESAMA BAYI | Bagi korang yang mempunyai bayi yang sedang dalam keadaan demam, batuk dan selesema, ini merupakan masa yang sangat kritikal bagi korang bukan? Fuhhhh patik dan wife dah merasai pengalaman yang tragis bilamana anak patik telah diserang demam, batuk dan selesama.  

Produk Hooney Mommy
Produk Hooney Mommy
Patut laaa kakak ipar patik pernah tanya kami dulu "anak ko dh kena penyakit 3 serangkai (demam, batuk dan selesema) ke?". Patik pada mulanya tidak boleh bayangkan bagaimana keadaanya bila anak kita akan kena. Nak jadi kisah anak patik telah diserang 3 penyakit serangkai ini tempoh hari yeee. 

Memang agak cuak yee sebab memang kami tiada pengalaman dan hanya dibantu dengan bacaan daripada google dan bertanya rakan taulan yang pernah mengalami pengalaman sebegini. Kami hanya dibantu dengan tuam dengan air beras yang dikatakan boleh menyejukkan badan bayi yang deman since tiada ubat dibenarkan pada bayi dibawah setahun. 

Produk Hooney Mommy
Produk Hooney Mommy
Alhamdulillah kami diperkenalkan dengan produk yang dikatakan boleh membantu melegakan demam, batuk dan selesema pada bayi dalam masa yang singkat. Produk Hooney Mommy ini adalah produk yang dicadangkan sebagai alternatif. 

PRODUK HOONEY MOMMY

Yang menariknya produk Honney Mommy, ianya didatangkan dengan produk yang serba lengkap iaitu Hooney Mommy Bath Lemon dan juga Hooney Mommy Lemon Balm dimana kedua-duanya mempunyai aroma bauan lemon yang sangat menenangkan buat bayi. Bukan saja bayi malahan mak pak bayi juga merasa tenang bila menghidunya. Heheheh

Produk Hooney Mommy
Produk Hooney Mommy
Patik telah dapatkan 2 produk ini yang dengan harapan boleh membantu melegakan demam, batuk dan selesema anak patik ni haaa. Selain itu produk ini diperkaya dengan kandungan lemon, habbatusauda, minyak zaitun dan juga bawang putih. Kalau kita lihat sendiri khasiat satu persatu, patik yakin semuanya ini untuk melegakan demam, batuk dan selesema pada bayi korang. 

KELEBIHAN HOONEY MOMMY LEMON BALM


Kelebihan Honney Mommy Lemon Balm
Kelebihan Honney Mommy Lemon Balm
Kenapa patik berani untuk mencuba produk Hooney Mommy Lemon Balm ini pada anak patik adalah kerana keyakinan pada produk ini. Semuanya tidak perlu dipersoalkan dengan kandungan dan campuran produk ini. Nak guna pon sangat mudah dan boleh diamalkan dengan kerap.

Kelebihan Honney Mommy Lemon Balm
Kelebihan Honney Mommy Lemon Balm
Anak korang tidak akan merasa panas, sangat selesa dan yang paling best bau dia yang sangat menenangkan pada bayi dan juga pada korang yang mengendalikan Hooney Mommy Lemon Balm ini.

KELEBIHAN HONNEY MOMMY LEMON BATH 

Kelebihan Honney Mommy Lemon Bath
Kelebihan Honney Mommy Lemon Bath
Kalau korang menggunakan Hooney Mommy Lemon Bath ni, korang boleh rasakan bauan lemon yang sangat menenangkan dan yang paling best apabila lebihan sabun sangat mudah dibilas dan bauan masih kekal segar pada kulit bayi sekaligus memberikan ketenangan pada bayi yang kurang selesa. 

Kelebihan Honney Mommy Lemon Bath
Kelebihan Honney Mommy Lemon Bath
Penggunaan Hooney Mommy Lemon Bath ni pun korang boleh jadikan sebagai bath tub berbuih atau pun terus sabun pada badan bayi korang. 2 cara yang memang sangat mudah untuk korang amalkan pada bayi korang. InsyaAllah dengan bantuan produk ini sedikit sebanyak boleh melegakan kesakitan si kecil korang.


PRODUK HOONEY MOMMY BANTU LEGAKAN DEMAM, BATUK DAN SELESAMA BAYI

Bagi korang yang mencari alternatif produk untuk melegakan demam, batuk dan selesema pada bayi korang, patik memang cadangkan produk Hooney Mommy ini. Sangat love yeeee dengan produk ini.

>> FACEBOOK | INSTAGRAM <<


Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND BERSAMA KELUARGA PASCA COVID 19 (PART 1)

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN