TAWARAN DISKAUN 50% BAGI PENERBANGAN VIETJET KESELURUH LALUAN ASIA TERMASUKLAH MALAYSIA

TAWARAN DISKAUN 50% BAGI PENERBANGAN VIETJET KESELURUH LALUAN ASIA TERMASUKLAH MALAYSIA | Sejak dua menjak ni patik perasan banyak syarikat penerbangan membuat tawaran hebat terhadap tiket penerbangan mereka termasuklah Syarikat Penerbangan Vietjet yang khabarnya juga mengadakan tawaran potongan harga tiket sehingga 50% bagi semua laluan asia termasulah Malaysia. 

Tawaran ini masih lagi berlangsung sehingga 29 Feb 2020 bagi memberi peluang kepada semua pelanggan merasai pengalaman penerbangan hijau bersama Vietjet. 

Vietjet tawar diskaun 50% ke atas semua laluan di seluruh Asia, termasuk Malaysia

Apa yang perlu korang lakukan adalah dengan menggunakan kod diskaun "BOOKNOW50" semasa membuat tempahan tiket anda untuk mendapatkan diskaun 50%. Ini termasuk semua laluan domestik di Vietnam dan Thailand, serta laluan antarabangsa yang menghubungkan Vietnam dengan destinasi menarik di seluruh Asia - Malaysia, India, Jepun, Korea Selatan, Indonesia, Taiwan, Singapura, Myanmar, Kemboja, dan lain-lain. Perjalanan antara 20 Februari 2020 hingga 27 April 2020 

Vietjet tawar diskaun 50% ke atas semua laluan di seluruh Asia, termasuk Malaysia

Untuk makluman korang, Vietjet kini mengendalikan laluan Kuala Lumpur - Ho Chi Minh setiap hari. Masa penerbangan setiap sektor adalah kira-kira 1 jam 55 minit. Penerbangan berlepas dari Kuala Lumpur pada 13:10 dan tiba di Ho Chi Minh City pada 14:05. Penerbangan pulang dari Ho Chi Minh City pada 9:30 dan tiba di Kuala Lumpur jam 12:25 (semua masa tempatan).

Tiket promosi boleh didapati melalui laman web Vietietet www.vietjetair.com, aplikasi mudah alih "Vietjet Air" dan Facebook www.facebook.com/vietjetmalaysia (hanya klik tab "Tempahan"). Pembayaran boleh dibuat dengan kad Visa / MasterCard / AMEX / JCB / KCP / UnionPay dengan mudah.

Vietjet tawar diskaun 50% ke atas semua laluan di seluruh Asia, termasuk Malaysia

Dengan promosi diskaun sebanyak 50%, Vietjet mengalu-alukan semua penumpang untuk menyertai program "Lindungi planet kita - Fly with Vietjet". Vietjet memulakan perjalanan baru untuk menakluk destinasi baru sambil memberi inspirasi dan memanggil orang di seluruh dunia untuk bersatu untuk melindungi masa depan hijau dan Mother Earth, membawa nilai-nilai beradab dan mengurangkan risiko bencana alam, wabak.

Vietjet tawar diskaun 50% ke atas semua laluan di seluruh Asia, termasuk Malaysia

Naib Presiden Vietjet, Nguyen Thanh Son, berkata: "Lebih luas mengembangkan rangkaian penerbangan antarabangsa kami, Vietjet kini dihubungkan dengan banyak destinasi baru, menarik dan selamat dengan budaya yang unik dan indah seperti Tokyo, Osaka, Nagoya, Fukuoka (Jepun), Bali (Indonesia dan terutamanya New Delhi dan Mumbai, dua hub terbesar di India, dengan destinasi yang menakjubkan di Vietnam seperti Hanoi, Ho Chi Minh City, Da Nang, Nha Trang, dan lain-lain. Dilengkapi dengan armada yang moden, bahan bakar, Vietjet's eco- penerbangan mesra akan membawa pengalaman penerbangan baru kepada penduduk dan pelancong pada ketinggian 10,000 meter. "

Vietjet tawar diskaun 50% ke atas semua laluan di seluruh Asia, termasuk Malaysia

Sebagai syarikat penerbangan rakyat dan pelancong, Vietjet menawarkan peluang terbang untuk berjuta-juta pelanggan di seluruh dunia, mempromosikan revolusi penerbangan serta menyumbang kepada perubahan sosio-ekonomi ke banyak destinasi di mana Vietjet terbang. Syarikat penerbangan itu juga berusaha untuk membawa nilai-nilai terbaik kepada masyarakat, untuk hari ini dan masa depan.

Vietjet tawar diskaun 50% ke atas semua laluan di seluruh Asia, termasuk Malaysia

Bagi korang yang ingin lebih informasi berkenaan tawaran dikaun 50% bagi penerbangan Vietjet ini, korang boleh dapatkan semuanya seperti dibawah:


>> WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM <<

Comments

Popular posts from this blog

RESTORAN JIBRIL BANDAR BARU BANGI SEDIA MENU BERASASKAN 'BUTTER'

MAKAN DI MASHIGETTA KOREAN FOOD BANDAR BARU BANGI YANG SEMESTINYA 100% HALAL

KOD PADA TAYAR YANG PERLU PENGGUNA TAHU DALAM SETIAP PEMANDUAN